vacatures van klanten

Voor diverse klanten van ons in het Oosten van het land zijn wij op zoek naar:

 

Spuitgiettechnicus (fulltime)

Dit ga je doen Als spuitgiettechnicus ondersteun je bij de ontwikkeling van matrijzen voor nieuwe spuitgietproducten.

Je zorgt dat de werkzaamheden rondom de ontwikkeling goed verlopen zodat er een optimale productie plaats vindt en hebt een technische achtergrond met betrekking tot matrijzen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

Onderzoek:

Je doet onderzoek naar de effectiviteit van werkmethoden, processen, materialen, producten en machines op de afdeling en zorgt voor verbeteringsmogelijkheden. 

Ontwikkeling:

Je vertaalt de wens van de klant (in samenwerking met Research & Development) naar specificaties. Daarnaast werk je tekeningen uit en stel je wensen- en eisenlijsten op ten aanzien van de inkoop voor de matrijzen. In de ontwerpfase van de matrijs tracht je een zo groot mogelijke Proceswindow te creëren zodat deze later probleemloos in de productie kan draaien. Als laatste is het van belang dat jij continue bijdraagt aan het verbeteren van het proces en hier jouw kennis over deelt. 

Advies:

Door te adviseren over verschillende vraagstukken zorg jij voor optimalisatie van verschillende machines, robots en randapparatuur. Dit advies wordt gegeven aan verschillende collega’s en afdelingen, zoals afdeling Process Engineering en productmanagement. 

Ondersteuning:

Door suggesties te doen voor verbeteringen op de afdeling zorg jij ervoor dat je je naaste collega’s ondersteunt. Wanneer er zich een storing voor doet vindt jij het geen probleem om deze op te lossen. De leidraad met betrekking tot de ondersteuning is Sientific Moulding. 

Administratie/beheer:

Je beheert het (technische) dossier van de matrijzen en zorgt dat deze tijdig onderhouden worden.

Dit krijg je Werken bij Ubbink betekent werken in een fijne sfeer waarin persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit centraal staan. Bij deze uitdagende functie horen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wij vinden het bovenal belangrijk dat jij plezier hebt in je werk!

Wat vragen wij? 

Je hebt een Hbo werk en denkniveau met een opleiding richting de Mechatronica en kan werken binnen de kaders van Lean Manufacturing, 6sigma. Je hebt uitgebreide kennis van matrijzen. Je hebt een organisatorisch vermogen, kunt kostprijs- en sterkteberekeningen maken, hebt materiaalkennis, je kunt werken met CAD en je vindt het leuk om machines en robots te programmeren met diverse programmatuur. Je bent goed in het oplossen van storingen en het uitvoeren van storingsanalyses, ombouwen van machines, je hebt een heftruck- en hijscertificaat. Verder heb je een analytisch vermogen, ben je resultaatgericht, kan jij op de juiste manier communiceren en heb je kennis van de Engelse- en Duitse taal in woord en geschrift.

Over Ubbink Ubbink ontwikkelt oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Ubbink is gespecialiseerd in Ventilatie, Rookgasafvoer en Lucht- en Waterdicht

bouwen. Onze producten zijn verkrijgbaar bij de bouwmaterialenhandel, technische groothandel en ijzerwarenspeciaalzaken.

Standplaats: Ubbink BV Verhuellweg 9, 6984 AA Doesburg www.ubbink.nl

Contact Meer informatie Word jij enthousiast van deze vacature? Stuur dan je sollicitatie met CV naar sollicitatie@ubbink.nl, t.a.v. Marc van den Berg, Manager Human Resources. Heb je nog vragen? Bel dan met Gerry Peters, AMC Spuitgiet Manager, tel. 0031-313-480248 of neem per mail contact op via gpeters@ubbink.nl.

 


Operator Productie & Development (40 uur per week)

Wil jij werken aan mooie en innovatieve lichte producten uit thermoplastisch composieten? Ben jij de creatieve hands-on operator die naast het draaien van productie ook graag bijdraagt aan productontwikkeling? Wil jij daarbij onderdeel uitmaken van een organisatie die volop groei doormaakt? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

 

Vanwege de uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een technisch opgeleide  Operator Productie & Development. Naast je rol van operator op de productieafdeling ben je tevens werkzaam voor de collega’s van de afdeling development.

Dit houdt in dat je enerzijds samenwerkt met je collega’s in een dagdienst of tweeploegendienst waarbij jij als machine operator op wisselende werkplekken je taken uitvoert. Anderzijds ben je werkzaam als operator development en ben je het verlengstuk van de afdeling development die de productontwikkeling doorvoert.  In deze rol werk je samen met je collega operators, met de development technicians en de project engineers. Je rapporteert aan de Manager Operations.

Je werkzaamheden als machine operator zijn:

Het bedienen van de machines in het productieproces. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het handelen en controleren van producten volgens de voorgeschreven normen en werkinstructies. Je lost kleine storingen op. Je registreert de voorgeschreven kwaliteitscontroles en het voert deze uit. Daarbij voer je kwaliteitstesten uit gedurende het proces en voer je dagelijkse en wekelijkse proces procescontroles uit en leg je deze vast.

Je werkzaamheden als operator development zijn:

Het uitvoeren van de interne opdracht ontwikkeling. Je voert development projecten uit onder supervisie van de project engineer. Je stelt de machines in en verricht periodiek onderhoud. Daarbij signaleer je het noodzakelijke onderhoud.

Wat vragen wij van de Operator Productie & Development?
Om in deze functie succesvol te kunnen zijn, zijn wij op zoek naar iemand die zich geautomatiseerde processen snel eigen maakt en informatie snel opneemt. Je interesseert je voor nieuwe technologieën. Je gaat technische uitdagingen niet uit de weg. Daarbij heb je een pro-actieve werkhouding. Je vind het geen probleem om productie te draaien en vervolgens te schakelen naar meer complexe development werkzaamheden.

Verder vragen wij van je:

  • Affiniteit met techniek en ervaring binnen een productiebedrijf;
  • (Bij voorkeur) een diploma richting technische VMBO met profiel PIE (Produceren, Installeren en Energie) of een vergelijkbare technische opleiding;
  • Een afgeronde VAPRO A opleiding is een pré;
  • Kennis van logistieke en productieprocessen;
  • Kennis van kunststofverwerking is gewenst;
  • Goede kennis van de Nederlandse taal. Bij voorkeur ook kennis van de Engelse en Duitse taal i.v.m. onze internationale werkzaamheden.

Waar ga je werken als Operator Productie & Development
Cato Composite Innovations BV ontwikkelt en produceert componenten en producten uit thermoplastische composieten. Met thermoplastische composieten verbeteren wij de producten van onze klanten, door ze sterker en lichter te maken, beter tegen impact te beschermen en tegelijkertijd een aansprekend uiterlijk te geven. Onze expertise omvat het specificeren van materiaal, het ontwikkelen van matrijzen en procestechnologie  en de serieproductie van deze componenten. We ontwikkelen deze componenten samen met onze klanten en toeleveranciers. De resultaten zijn mooie, innovatieve producten voor sport- en consumentenartikelen, de vliegtuigindustrie, machinebouw maar ook voor de automobielindustrie. Wij zijn met ongeveer 15 personen gevestigd in een ruim pand in Rheden, waar wij eigen product ontwikkeling en productie hebben. Wij innoveren onze producten en processen om een technische voorsprong te behouden. Klanten uit binnen en buitenland weten ons te vinden!

Wat bieden wij je als Operator Productie & Development?                                                         

Naast een plezierige werksfeer, biedt Cato Composite Innovations je een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder bieden we je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie neem je gerust contact op met Sander Liebrand. Sander is te bereiken op telefoonnummer 06-46205615. Hij zal je graag uitleggen wat de functie van Operator Productie & Development inhoudt en hoe het is om je loopbaan te vervolgen bij Cato Composite Innovations. Voor solliciteren kun je reageren via vacature@catoci.com. Meer informatie over ons vind je op onze website www.catoci.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cato Composite Innovations B.V. Havelandseweg 8e, 6991 GS Rheden

 

 

 

 

demag20kleurlang groot

 

machinestellers.nl –> You’ve got the problem, we’re your solution !!